Nissan Primera: Navigatie inbouwen en of andere radio

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 2000cc

Ik heb kortgeleden een Primera P12 gekocht uit 2002, mij werd verteld dat er navigatie op zat maar dat blijkt niet het geval.

Nu zou ik dit wel graag willen, wat heb ik hiervoor nodig, ik begrijp dat ik een dvd-navigatie speler nodig heb, die kan ik wel krijgen voor een 400 euro.
Maar hoe en waar wordt deze aangesloten, kan ik dit zelf of moet de dealer dit doen?

Daarnaast ben ik er achter gekomen dat de cd-speler (cy100) geen mp3's pakt, is het mogelijk hiervoor een andere cdspeler te plaatsen die wel mp3 ondersteund?
Ik heb zelf nog een mooie JCV liggen die zelfs dvd-mp3 pakt, maar is zo'n radio wel in te bouwen, en nog mooier, te besturen met de knoppen op de console?

Voor een eerste post misschien veel vragen, echter ik hoop op goede reacties, alvast mijn dank daarvoor.

EagleMax

Geplaatst door EagleMax (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Het systeem is zoals het is en daar kan je niet zomaar een radio uithalen. Dan werkt de kachel niet meer enzo. Je kan achteraf navi-inbouwsets bij de dealer kopen en die word aangesloten op het originele scherm. Hier zit een aparte afstandsbediening bij. Heb je eigenlijk wel een kleurenscherm in de auto????

Ton

EagleMax (0), 14 jaar geleden

Ja ik heb wel een kleurenscherm in de auto en ik kan een dvd/navi speler uit eenzelfde auto p12 halen, heeft deze niet dezelfde aansturing?

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik denk dat je niet eens de aansluiting hebt om het ding fatsoenlijk aan te sluiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.