Nissan 0: Nieuwe einddemper

Bouwjaar: 2006

Mijn vraag is ik heb een nieuwe sport einddemper gekocht en nu wil ik die gaan bevestigen aan mijn middenpijp maar ik heb op internet een flexibele uitlaatslang gezien ,nu wil ik deze misschien gaan gebruiken maar wat ik mij afvraag is of ik met die flexibele uitlaatslang door de keuring heen kom want daar moet ie binnenkort naat toe (oktober).

alvast bedankt.

BLUESKULL

Geplaatst door BLUESKULL (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

zolang de uitlaat gasdicht is, en hij zit naar behoren in zijn rubbers is der niks loos.

maar of het wat waard is om daar een felxibel stuk te monteren..... beter lijkt me de middenpijp vast te lassen aan de einddemper.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=BLUESKULL]Mijn vraag is ik heb een nieuwe sport einddemper gekocht en nu wil ik die gaan bevestigen aan mijn middenpijp maar ik heb op internet een flexibele uitlaatslang gezien ,nu wil ik deze misschien gaan gebruiken maar wat ik mij afvraag is of ik met die flexibele uitlaatslang door de keuring heen kom want daar moet ie binnenkort naat toe (oktober).

alvast bedankt.[/quote]
er zijn ook korte verloopstukken te koop in div maten.. deze kun je bevestigen met aan elk uiteind een klem.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 0 of stel zelf een nieuwe vraag.