Nissan Qashqai: Nissan connect 2009

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6-16v

Hallo allen ,Kan ik op de Nissan Connect multimedia radio een extra versterker of beeldschermen (in hoofd steunen ) aansluiten zie afbeelding, deze wordt geleverd voor Qashqai en Note Face lift Bj 2009
http://img411.imageshack.us/img411/1921/...
groeten bus driver

bus driver

Geplaatst door bus driver (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Nee kan niet. En je wil denk ik ook de prijs origineel niet weten. We monteren zelf een Pioneer AVIC-F900/700BT.
Daar kan je wel extra schermen op aansluiten. Heb er al diverse gemonteerd met de stuurwielbediening ook aangesloten. Verdere info geef ik morgen wel.

Ton

bus driver (0), 14 jaar geleden

Hallo Ton ,bedankt voor je voorlopige antwoord .dan bestel ik niet het nissan connect syseem ,nog een vraagje kan het Bose sound systeem aan gesloten worden op de Pioneer F900/700BT want ik hou van goed geluid of heb je een andere tip hier voor .alvast bedankt met vriendelijke groeten
bus driver

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Om eerlijk te zijn denk ik dat het Bose systeem niet aangesloten kan worden. Je zal trouwens schrikken van de prijs van de versterker. Deze delen zijn echt te duur. Er is niet voor niets een ruilsysteem opgezet van de Clarion/Xanavi onderdelen.

Zoals ik al vertelde heb ik al diverse Avic's gemonteerd. Zoals je op de site van Pioneer kan zien is dit toestel ook voorzien van een carkit. De microfoon maak ik dan op de plaats van de originele. ik boor het gaatje wat groter zodat die er dan precies inpast. De stuurbediening werkt ook.

Overigens heeft de 900 een dvd speler en op deze kan je extra schermen aansluiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.