Nissan Qashqai: Naar rechts trekken van wagen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 dci

Weet hier soms al iemand een oplossing voor het naar rechts trekken van de qashqai.In de garage weten ze het niet en bij Nissan al evenmin,ze zijn er mee bezig zeggen ze.Misschien heeft er iemand op dit forum al een oplossing gevonden.
De wagen trekt naar rechts ,om rechtdoor te rijden moet men steeds het stuur een beetje naar links trekken.Naar rechts sturen gaat ook gemakkelijker dan naar links sturen.Wagen is reeds uitgelijnd en er is een lager boven de veer vervangen maar zonder resultaat.

mservot

Geplaatst door mservot (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

supernova (0), 15 jaar geleden

Poe dit is een leuke, hij is al reeds uitgelijnd.. Misschien spoorstang ofzo? Band verkeerd afgesleten, als je de wielen omwisseld is het probleem dan nog steeds hetzelfde?

mservot (0), 15 jaar geleden

Banden verwisselen brengt ook niet op

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Trek tie ook als je middenop de wegas gaat rijden????? Welke banden heb je eronder en hoe heb je de wielen gewisseld???? Het is in ieder geval geen bekend probleem voor mij.

mservot (0), 15 jaar geleden

Overhoeks gewisseld,en hij trekt ook naar rechts in de midden van de weg.Nissan stuurt woensdag een expert naar de garage het is blijkbaar wel een serieus probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.