Nissan Qashqai: Nissan Qashqai 1.6 Acenta

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

De volgende vraag heb ik ,op mijn 1.6 Qashqai bj 2009 wil ik de koplampen vervangen voor de originele Xenon koplamopen van de 2.0Qashqai bj 2009 kan dit ,als dit mogelijk is wat moet ik dan aanpassen .met vriendelijke groet
bus driver

bus driver

Geplaatst door bus driver (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Dat is een leuke en kan ik uitzoeken. Hou er wel rekening mee dat alle auto's na januari 2006 voorzien van Xenon ook koplampsproeiers MOETEN hebben volgens de nieuwe apk regeling die 1 mei ingaat.

Nog steeds interesse?????

Ton

bus driver (0), 14 jaar geleden

jazeker het verhaal koplamp sproeiers is mij bekend ben benieuwd naar je antwoord.mvgr bus driver

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Qua elektrisch schema is de koplampbediening al hetzelfde. De stekker ook.

bus driver (0), 14 jaar geleden

hallo nissanwielmonteur, dus met elektrische schema hoef ik niks te doen (ook niet erxtra of zwaardere zekeringen nodig ?) ,dus dan moet ik een voor bumper hebben van een 2.0 met xenon ,en de sproeiers zit het in de bumper verwerkt ?
Heb je misschien een afbeelding of schema hier van ,wel kom ik er achter dat het een aardige kosten plaatje word,maar wel een leuke.
mvgr bus driver

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.