Nissan Micra: Nissan Micra (2000) hapert ernstig

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Hallo allemaal,
Ik begin even met vertellen dat ik een vrouw ben van 25 jaren jong, oftewel een leek als het om auto's gaat.
Sinds vorig jaar april heb ik een Nissan Micra uit 2000.
Begin van vorige maand, merkte ik dat de auto wat stotterde en haperde bij lage toeren. Ik ben toen naar een garage gegaan en daar is m'n brandstoffilter schoongemaakt, nieuwe bougies en een reinigingsmiddel in de benzinetank. De klachten kwamen toch weer terug. Eergisteren heeft hij een grote beurt gehad. Uiteraard heb ik mijn klachten aangegeven. Sindsdien zijn de haperingen alleen maar erger geworden. Hij hapert vooral bij een warme motor en het maakt niet uit hoe hard ik rij. Ik merk wel dat wanneer ik mijn gas loslaat en vervolgens weer intrap, dat hij dan enorm hapert. Wat kan dit zijn en wat moet ik doen? Terug gaan naar de garage waar ik eergisteren ben geweest? Of naar een andere garage? Wat kan me dit kosten?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Mklok

Geplaatst door Mklok (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Hallo

Ik denkt dat je probleem gezocht moet worden in de luchtmassameter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.