Nissan Micra: Nissan Micra stottert

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Vorige week wilde mijn auto niet meer starten. Alleen nog kggggkgggg, maar geen vroem. Deze auto deed het altijd, dus was verbaasd dat hij niet wilde.

ANWB constateerde een kapotte ontsteking, dus ontsteking, kabels en bougies vervangen en jawel, hij startte weer.

Ik blij, rijden deed hij meteen prima. De eerste 20 minuten...

Daarna begon de auto te haperen en te stoten en leek mijn gas niet aan te komen. Je geeft dan een dot gas, maar de auto lijkt dit niet te pakken. Volgas in zijn 3 en dan nog niet vooruit komen.

Elke snelheid en versnelling deed hij dit. En dan liep hij weer vlekkeloos en dan weer stotteren en zo ben ik weer naar huis gereden. Dat waren enge 20 minuutjes.

Het voelt alsof de brandstof niet rijk genoeg is ofzo, stationair draait hij ook niet mooi gelijk, maar maakt dan weer eens toeren en dan sputtert hij bijna uit. Hij stopt er echter niet mee.

Als ik hem nu start doet hij het prima, tot ik een stukje gereden heb, dan begint het haperen weer. Ik heb alle kabels nogmaals gecontroleerd, maar alles zit echt goed vast en op de goede plek.

Wat zou een reden voor dit probleem kunnen zijn?

Nissmicra

Geplaatst door Nissmicra (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik denk dat er met je ontsteking niets mis was. Maar daar kan ik verder zo niets over zeggen.

M.i. Moet je eens naar de luchtmassameter laten kijken. Daar is al zoveel over geschreven.

Nissmicra (0), 11 jaar geleden

Bedankt, kwam erachter dat ze me de verkeerde bougies hebben gegeven, ongeveer een cm te lang, dus nu nog eens proberen met nieuwe.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.