Nissan Primera: nissan primera p12 1.9 dci sart soms slecht

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci 85kw

Nissan Primera p12 1.9dci 85kw start soms slecht, Bij koude moter start hij altijd zonder problemen.Als je enige tijd gereden hebt en je hem stil legt begint het soms draai je aan de startsleutel geeft hij geen reactie contact terug af zetten en terug proberen wil hij soms niet aan slaan .Dit gebeurd zo elke dag. Bij nisssan geweest die zeggen computer kapot kan dit.
Vriendelijke groeten dirk

dirk vranckx

Geplaatst door dirk vranckx (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

dirk vranckx (0), 11 jaar geleden

Hoi 1 dag verder vandaag ontdekt als je een voltmeter op de batterij zet en gas geeft gaat de meter van
13 naar 30 volt ,Gisteren hebben ze de computer aan de auto gehangen en die geeft aan dat er een spanningsprobleem is en injectieprobleem deze foutcodes zijn nu gewist. Eerst gaan wij de alternator laten testen.Als er iemand een oplossing weet ,mijn nissan heb ik momenteel aan de kant gezet.

Sloopkogel (0) PRO, 11 jaar geleden

30 volt is veel te veel! spanningsregelaar van je dynamo met volle zekerheid defect!
Ik zou de dynamo laten reviseren of een nieuwe plaatsen, en dan hopen dat alle electronica in de auto het heeft overleefd.
Ik zou zelf uit voorzorg de accu ook vervangen want die kan ook niet goed tegen 30 volt.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Helemaal met sloopkogel eens. Je kan het ook testen door de v-snaar eraf te halen en kijken wat er dan gebeurt.

dirk vranckx (0), 11 jaar geleden

Hoi wij zij nu een dikke week verder de kabels van het natssysteem zijn ondertussen verandert maar hij is nog niet gemaakt ,deze garage is er met opgehouden na 4 dagen te zoeken en een gepeperde rekening ontvangen te hebben ?Ik mocht de wagen gaan terug halen want ze vertrokken 2 weken op vakantie .Ik heb deze auto een maand in mijn bezit en heb er nog geen week met kunnen rijden Nissan is niet meer wat het geweest is.
Wie weet raad

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Waarom is er gerepareerd aan het Nats-systeem?? Zo aan je verhaal te lezen werkt dat goed want je kan een dynamo-spanning meten van 30V. Dus e motor loopt.

Is de dynamo dan al gerepareerd?? Daar lezen we niets over.

dirk vranckx (0), 11 jaar geleden

Hoi de alternator is ook getest op de een testbank die was goed . De massakabel van de batterij en de massa van de carroserie is ook ondertussen verandert dit heefd normaal het spannings probleem opgelost .

dirk vranckx (0), 11 jaar geleden

Het probleem is eindelijk opgelost de ecu was kapot twedehands gaan halen bij van deijne in Volkel en de gegevens
van de de oude ecu laten overzetten door moter-ecu in Deinze.Nu start de auto eindelijk altijd hoe het zou moeten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.