Nissan Primera: Nissan Primera raammechaniek bestuurdersportier

Bouwjaar: 2003, Motorcode: 2.0

Hoi,

Toen ik gisterenavond mijn raam aan de bestuurderskant wilde openen toen hoorde ik het motortje lopen maar het raam bleef stil staan.

Uiteindelijk zakte het raam een stukje en vervolgens viel het raam naar beneden. Ik kon het raam vastpakken en omhoog duwen en met behulp van de elektrische bediening het laatste stuk omhoog doen en helemaal dicht krijgen.

Ik heb vanmorgen gebeld naar mijn Nissan dealer, maar die adviseren zonder de auto gezien te hebben een nieuw raammechaniek te plaatsen, kosten: 450 euro (onderdeel 260 ex).

Zou het niet kunnen dat het raam uit het mechaniek gelopen is of iets dergerlijks? Hoe kan ik het deurpaneel verwijderen en zelf kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn??

pJeffrey

Geplaatst door pJeffrey (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JEROEN5326 (0) PRO, 12 jaar geleden

Jeffrey,

Ik kan met een aan zekerheid grensende waarschijnlijkheid zeggen dat je raammechaniek is geknapt !! €260.- voor een mechaniek ; kan best (is op zeker origineel) Echter heeft de firma van Deijne uit Volkel een mechaniek in de handel voor (ong.) €120.- (van Valeo volgens mij) Moet wel zeggen dat er dan het-een-en-ander moet worden om gezet, maar het scheelt wel in de prijs !!

SUC 6
Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.