Nissan Sunny : Nissan Sunny N14 Probleem homokineten,ashoezen, mogelijk ook str

er moet het e.e.a. gebeuren aan de sunny voor de apk.
-homokineten
-ashoezen
-mogelijk stuurbekrachtiging ook

Ik hoor een tikkende geluid wanneer ik bepaalde bochten neem, vooral in de binnenstad. Maar ook soms als ik weg wil rijden met het stuur redelijk ver ingedraaid, het getik is over zodra de wielen weer rechtstaan.
Ik heb wat mensen gevraagd wat het kan zijn, de één zegt dat het de homokineten zijn, beide kanten gezien het getik op zowel links sturen als rechts optreedt. En de ander zegt dat het de stuurbekrachtiging is en dat het pompje het mogelijk begeven heeft.

Zelf heb ik geen kennis hiervan, maar ik weet bijvoorbeeld dat mijn stuurbekrachtiging minder aanwezig is dan in het begin toen ik de auto had. Herken je deze problemen of heb je een tip dan hoor ik het wel. Alvast bedankt.

Ik ging in het verleden naar de kwikfit, maar die vind ik nu eenmaal te duur. Bovendien moet er altijd opeens vanalles en nog wat gebeuren als je je auto bij die gasten laat keuren.
Dus als iemand een goede betrouwbare garage(s) weet in omgeving groningen die je me zou aanraden dan hoor ik het graag. Alvast bedankt

opeldude

Geplaatst door opeldude (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoi

Het zijn/ is op zeker de HOMOKYNEET-koppeling(en), je vervangt de askoppen EN de ashoezen. Dan ben je van hele elende af!!

Check ook effe de hoeveelheid olie in je reservoir!!


Suc6 Jeroen

opeldude (0), 17 jaar geleden

[quote=JEROEN5326]Hoi

Het zijn/ is op zeker de HOMOKYNEET-koppeling(en), je vervangt de askoppen EN de ashoezen. Dan ben je van hele elende af!!

Check ook effe de hoeveelheid olie in je reservoir!!


Suc6 Jeroen[/quote]
Jeroen. Welke olie reservoir? die van de stuurbekrachtiging?


Is er iemand op het forum die de bovengenoemde werkzaamheden kan uitvoeren. Over de prijs komen we wel uit. Mischien iemand die een beetje bekend is met nissans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php