Nissan patrol: onbalans voorwielen 4wd terreinwagen

Bouwjaar: 2001

heeft iemand een oplossing voor steeds terugkerende onbalans in de voorbanden ?
het betreft hier een Nissan Patrol van een klant van bj 2001,met originele maat band en velgen ,welke vrijwel nooit in zand en modder zit ,dus wielen/velgen zijn schoon.
De wielen zijn diverse malen gebalanceerd los van de auto (balanceren aan auto is niet mogelijk volgens bandenspecialist)
Kent iemand dit probleem en kan mij een oplossing geven ?
Alvast bedankt

gardejonge

Geplaatst door gardejonge PRO , lid sinds 19 jaar geleden

4 Reacties

Hans4040 PRO, 17 jaar geleden

Balanceren aan de auto is wel degelijk mogelijk , als je maar naar een goed banden bedrijf gaat.

mvg,
Hans.

peter PRO, 17 jaar geleden

kijk je stuurdemper(schokdemper) eens na deze kan ook voor onbalans zorgen even los halen en indrukken gaat dit onregelmatig vern of heeft geen demping meer ook vern
P.S een goed banden bedrijf kan ook 4 wiel aangedreven auto's balanceren

JEROEN5326 PRO, 17 jaar geleden

laat je dichtst-bijzijnde NISSAN dealer de onderdelen op zoeken voor de modificatie uit 2000(of 2001) aangaande de vooras.
Toen werd er oa een aantal onderdelen vervangen zoals stuurdemper , reactiearmen en 'n aantal rubbers PLUS een GOEDE uitlijning
suc6

robert10059, 17 jaar geleden

de wielen met sunny moeren vast zetten ...ivm met het centreren van de velg , 2 stuks .vastzetten en dan de originele moeren monteren en sunny wielmoeren verwijderen en klaaaar . originele moeren centreren namelijk niet echt goed , heb het vaker gedaan het werkt ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.