Nissan Primera: ontgrendeling achterklep

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

de achterklep ontgrendeling (elektrische schakelaar) van deze Primera werkt niet bij draaiende motor. Je moet de motor afzetten, dan werkt het wel. Handrem aantrekken maakt geen verschil. Klant vind dit lastig, is dit op één of andere manier te omzeilen?

Groeten Harald.

Harald1980

Geplaatst door Harald1980 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Harald1980 (0) PRO, 9 jaar geleden

Bijdrage per ongeluk onder categorie 'particulieren' geplaatst, mag naar professionals.

Shadowranger (0), 9 jaar geleden

Zit er geen knop op het dashbord (links naast het stuur)? Als je deze indrukt met een seconde of 2-3 springt de klepvergrendeling open. Heb eerder een P11-144 (facelift versie) gehad met deze optie. Is helaas niet anders te omzeilen. Is een soort van anti-diefstal beveiliging als je stilstaat voor de stoplichten. Dit is op alle modellen gebruikelijk met electronische ontgrendeling.

Harald1980 (0) PRO, 9 jaar geleden

Helaas zit er naast het stuur geen knop om de achterklep te openen....zou deze er wel moeten zitten?

Shadowranger (0), 9 jaar geleden

Kan, hoeft niet. Hij zat bij mijn auto nagenoeg recht achter de hendel van de richtingaanwijzers onder de klokken, niet bij de plaats waar eventueel de electrische spiegelafstelling zit. Misschien was het alleen een feature bij de P11-144 sedan?

Harald1980 (0) PRO, 9 jaar geleden

Shadowranger.....naar aanleiding van jouw laatste bericht toch nog eens in de auto gekeken (auto vd buren), blijkt die bewuste schakelaar er gewoon te zitten! Idd uit het zicht achter de raw-hendel, symbooltje er half afgesleten. Had vast poep in de ogen....

Bedankt voor het meedenken!


Edit: een hatchback heeft die schakelaar dus ook...

Shadowranger (0), 9 jaar geleden

Maakt niet uit, mij kostte het ook enige tijd om deze te vinden en erachter te komen waarvoor die diende. Ik neem aan dat het werkt?

Harald1980 (0) PRO, 9 jaar geleden

Jazeker!

Shadowranger (0), 9 jaar geleden

Mooi.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.