Nissan Primera: problemen automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Heeft iemand goede ervaring met een garage ( liefst omgeving Zwolle ) of een goed adres voor het vervangen van mijn automaat met een gereviseerde bak,
heb al op internet gekeken maar er zijn zoveel automaat specialisten en ze zeggen bijna allemaal dat ze de beste zijn.
Het kan een dure grap worden daarom graag een betrouwbaar/goed adres.

disnie25

Geplaatst door disnie25 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Wat is het probleem met de bak?? Heb er heel veel rijden en nooit problemen.

disnie25 (0), 9 jaar geleden

volgens de dealer was olie verversen niet nodig alleen bij de CVT. De bak begon gegeven moment te bokken van 1 naar 2. Heb toen de olie laten verversen en de dealer zei als het probleem blijft of de olie wordt weer bruin dan nog een keer verversen. Het probleem bleef en kreeg er nog 1 bij van 2 naar 3 loopt de toeren heel even op als een slippende koppeling. Heb voor de 2e keer olie ververst, toen werd het nog erger, als ik bij constante snelheid op de autoweg rij ( b.v. met de cruise control) en er is in lichte stijging van de weg dan loopt de toeren op alsof je het gaspedaal indrukt. Langs dezelfde dealer gegaan en laten uitlezen maar ziet geen fout in de automaat. Nu weet ik niet meer wat te doen.

disnie25 (0), 8 jaar geleden

bak vervangen door een gereviseerde bak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.