Nissan Primera: Parrot MKI9200 inbouwen in Nissan Primera 2006

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Goedendag,

Ik wil graag een Parrot MKI-9200 inbouwen in mijn Nissan Primera 2.0 business editie.

Ik kom echter niet goed achter het dashboard om de bijgeleverde stekkers te kunnen plaatsen in de radio/navigatie. Ik heb filmpjes geprobeerd te zoeken en op dit forum, maar ik kan niet iets vinden wat mij verder helpt...

Wat ik heb gedaan is het dashboardkastje voor de passagiersstoel verwijderd en ook heb ik de middenconsole tussen de twee stoelen losgehaald. Dit is wel handig omdat ik de usb kabel graag uit de ruimte onder de asbak wil laten komen. Ik moet echter de blauwe blue box aansluiten met de meegeleverde kabels en ik krijg dit niet voor elkaar...

Wie o wie kan mij helpen hoe ik goed achter de radio/navigatie kan komen en zodoende de kabels goed kan aansluiten. Het plaatsen van de microfoon en de voeding voor het scherm gaat me wel zelf lukken.

Alvast dank!

Harmen

henkie89

Geplaatst door henkie89 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 8 jaar geleden

Je moet het middenconsole verwijderen en dan het paneel rond radio en monitor en dan de radio unit losschroeven van het dashbord. Anders kom je er niet bij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.