Nissan Primera: deurvergrendeling

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2liter automaat

sinds kort werkt mijn centrale deurvergrendeling niet meer op afstand met de originele sleutel.Ik heb een nieuwe batterij erin gedaan plus naar beneden en ingelezen.Dit werd keurig bevestigd door de auto.maar geen respons met open of dicht doen.Binnen kun je met de vergrendel knop op de middenconsole alles openen en sluiten dus ik denk dat ik een transponder probleem heb met ontvangen of zenden.De sleutel gaat nog onderzocht worden of hij een signaal uit laat gaan.Iemand een suggestie,Bij voorbaat hartelijk dank john.PS alle zekeringen zijn ok.
[url=http://postimg.org/image/uc2dvoqqh/][img]http://s28.postimg.org/uc2dvoqqh/2015090...[/img][/url]

bogiebus

Geplaatst door bogiebus (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 8 jaar geleden

De handzender en transponder hebben niets met elkaar te maken.

bogiebus (0), 8 jaar geleden

Inmiddels werkt de sleutel weer goed .Zoals Ton reeds in eerdere topics vermeldde heb ik de batterij er opnieuw ingedaan en de pootjes goed laten aansluiten met als gevolg een werkende sleutel.Ook nog bedankt voor de te volgen inlees en leer procedure van de sleutel met de auto.groetjes John.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.