Nissan Patrol: patrol r 2.8td turbodruk

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8td

goedendag

ik heb een nissan patrol 2.8td gekocht met een storing waar ik niet uit kom

als ik met de auto rijd en ik kom in het toerengebied van de turbo dan gooit hij alle lucht er uit via de waste gate en heeft hij dus ook geen power meer ( Dit reselteerd oa in een topsnelheid van ong 90 km per uur .

ook als ik gas geef als de auto in de vrij staat gaat hij heel erg roken en valt hij uit ( OOk hier hoor ik weer lucht ontsnappen volgens mij bij de "waste gate"

kan iemand mij hier mee helpen en vertellen wat ik hier aan kan doen

alvast bedankt

patrolr2.8

Geplaatst door patrolr2.8 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

De "waste gate" is een onderdeel van de turbo dat in de uitlaat zit en waar uitlaatgassen langs stromen. Die zal je wel niet horen.
Misschien bedoel je de turbo zelf? Het klinkt alsof er een slang los/gescheurd is.
Mogelijjk 1 van de grote die van de turbo naar het inlaatspruitstuk loopt (al dan niet via de intercooler).

patrolr2.8 (0), 13 jaar geleden

o ik dacht dat de waste gate op mijn inlaat spruitstuk zat hier zit namelijk aan de voorkant een ventiel op wat open slaat bij te veel toeren ( Hij zit er gewoon opgeschroefd en hier is niks aan af te stellen )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.