Nissan Almera: Raambediening nissan almera 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hoi ,

Ik heb een probleem met mijn raambediening via hoofdschakelaar in bestuurdersportier kan ik alle 4 ramen openen en dicht doen maar wil ik raam open doen via schakelaars van andere deuren gebeurt er nix 3 schakelaars defect lijkt mij raar accu is leeg geweest en vervangen door garage moet ik ze misschien opnieuw inleren ?

Groeten h, diepenbroek

hendrie27

Geplaatst door hendrie27 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

MarcoVW (0) PRO, 10 jaar geleden

Is de vergrendelknop niet per ongeluk ingedrukt op het schakelaarblok van het bestuurdersportier? Daarmee voorkom je dat mede passagiers de ramen kunnen bedienen...

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Als je de blokkeerschakelaar bediend dan werken de 3 passagiers ramen op geeneen schakelaar.

hendrie27 (0), 10 jaar geleden

Beste mensen probleem is nog niet opgelost waar gaat het signaal van de deuren heen aangezien ik via mijn kant bestuurders kant wel alle ramen kan bedienen ligt het niet aan de motoren zelf blokeerschakelaar werkt goed

Shadowranger (0), 10 jaar geleden

Als je de blokkeerschakelaar aan de bestuurderskant indrukt, werken de andere schakelaars van de betreffende deuren niet. De knoppen aan de bestuurderskant werken altijd, ongeacht de stand van de blokkeerschakelaar.

Je hebt nog geen antwoord op gegeven of je voor de andere schakelaars in de deuren ook op een andere stand van de blokkeerschakelaar hebt geprobeerd.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Als de blokkeer schakelaar ingedrukt is dan werken de schakelaars bij de drie andere deuren niet maar ook de drie schakelaars op de bestuurdersarmsteun niet.

Shadowranger (0), 10 jaar geleden

@Nissanwielmonteur: Als ik dat bij mijn Primera doe dan werken de schakelaars op de bestuurderskant allemaal, ongeacht de stand van de blokkeerschakelaar. Voor zover ik weet zou dit ook zo moeten werken anders krijg je die ramen nooit dicht of open. Naar mijn weten werkt de blokkeerschakelaar alleen op de schakelaars in de andere 3 portieren om ongewenst bedienen te voorkomen (bijv. bij kleine kinderen).

Maar voor de goede orde voor TS, ingedrukt is geblokkeerd, staat de schakelaar verder uit dan zou alles moeten werken. Probeer dat maar. Het ligt iig niet aan de motoren, want als je de bestuurderszijde bediend werkt alles wel.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat kan. Is bij de vorige Qashqai ook zo.

En ik heb zelf ook zo'n Almera!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.