Nissan Micra 2008: Radio werkt niet naar behoren

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CR14, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 65

Mijn radio werkt niet zoals die zou moeten.
Tijdens het rijden gaat die automatisch van zender 5 (wat ik aan het luisteren was) naar zender 4. Je hoort een piep (dezelfde piep zodra je bijvoorbeeld een zender vast zet op een plek). En die piep blijft je om de paar seconden horen.
Knoppen op de radio om hem over te zetten naar een ander zender werkt ook niet en bediening op het stuur werkt alleen de volume knop.
Het ene moment functioneert de radio prima en het andere moment geeft die problemen zoals boven omschreven. Iemand een idee wat het kan zijn of is het een kwestie van een nieuw radio erin laten zetten?

Nance79

Geplaatst door Nance79 , lid sinds 3 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.