Nissan Micra 2003: Start niet meer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CR12, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 59

Helaas heb ik een noodstop moeten maken om een ongeluk te voorkomen. Hierdoor sloeg mijn Micra III 1.2 16V af en startte helaas daarna ook niet meer. Ik dacht het is de start onderbreking, die vaker problemen geeft, maar helaas een aantal uur later startte die ook niet meer.

De ANWB is lang geweest en die geven aan dat het een kabelbreuk in het zekeringkast onder de linker koplamp is.
Nu is hij daarna naar een garage geweest en die gaf eerst aan dat het het key-less systeem was. Dit is dan ook vervangen. Helaas startte de motor nu wel, maar slaat na 10sec af.

De auto is opnieuw doorgemeten en nu lag het aan een computer die niet meer goed was. Deze is vanuit de sloop gehaald, maar voordat ze dit wilde plaatsen hebben ze hem nogmaals doorgemeten en toen gaf dit aan dat er in de kabelboom een breuk ergens zit. Ze hebben echt geen idee waar precies.

Ik zit echt met mijn handen in het haar op dit moment. Ik zit al bijna 1,5 maand zonder auto en de garage waar hij nu staat kan mij niet verder helpen geven ze aan. Heeft iemand dit probleem vaker gehoord? Wat was toen de oorzaak? Ik hoop dat iemand mij hier een tip kan geven, wat ik weet niet meer wat te geloven op dit moment... Hij reedt tot toen als een een zonnetje en op de start onderbreking na nooit probleem gehad.

Dnies89

Geplaatst door Dnies89 , lid sinds 4 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.