Nissan Micra 2017: Centrale Deurvergrendeling werkt soms niet

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR12, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 59

Hi

Ik heb een Micra uit maart 2017. Deze is uitgerust met centrale deurvergrendeling. 80% van de tijd kan ik de auto moeiteloos openen en sluiten d.m.v. afstandsbediening. Maar 20% van de tijd reageert de auto totaal niet op de afstandsbediening en kan ik de auto NIET sluiten. Soms kan het starten en weer stoppen van de auto het euvel verhelpen, soms ook weer niet. Dit gebeurt op meerdere plekken (supermarkt / thuis / school).

Is men bekend met dit probleem? Het gaat om een "ouderwetse" sleutel dus geen intelligent key.

Ander probleem is dat als ik de auto handmatig (dus met sleutel) wil afsluiten in het geval de afstandsbediening het niet doet, dan kan ik enkel de portieren sluiten. De achterklep kan ik op geen manier dichtkrijgen - zijn er tips hoe dit te doen? Dit is een noodoplossing tot ik weer bij de dealer langskan...

nissanmicra17

Geplaatst door nissanmicra17 , lid sinds 11 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.