Nissan Almera: r.a.w. wert niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

r.a.w. en alarmichten werken niet, relais klikt wel 1 keer, relais is goed, alarmlichtschakelaar is goed, zekeringen heel, krijg spanning op relais,
relais geeft dit niet door naar knipperlichten. als ik een spanning geef op de draden van alarmlichtschakelaar dan gaan de r.a.w. wel branden.
is er nog een relais aanwezig o.i.d., ???? ik weet het effe niet meer.
Fred.

BERKEL

Geplaatst door BERKEL (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

Relais is goed en relais geeft het niet door naar knipperlichten???? Is tie nou goed of niet??? Overigens gaat het vanaf het relais naar de schakelaar en dan naar de lichten. Ik vervang regelmatig het relais dus ik zou dat eerst maar doen. Het is geen onbekende storing van een Almera.

Groetjes Ton

BERKEL (0), 16 jaar geleden

hoi Ton, je had inderdaad gelijk.
Ik had een constante plus en constante min en een geschakelde min op het relais, waardoor hij wel tikte maar niet werkte.
Had al een universeel relais geprobeert maar werkte ook niet.
Maar met een japanse doet ie het.
bedankt!
gr Fred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.