Nissan 300zx: remmen

Bouwjaar: 1986

Ik heb een probleem dat ik geen druk op mijn rempedaal krijg, terwijl ik al diverse malen het remsysteem heb ontlucht, hoofdremcilinder vervangen,nieuwe rubber slangen gemonteerd, nieuwe manchette in de remklauwen gemonteerd.
Zonder de motor te laten lopen heb ik redelijke druk op pedaal maar zodra de bekrachtiger werkt is de druk weg, trap het pedaal geheel in. En zodra ik het rempedaal los laat komen er luchtbellen uit de hoofdremcilinder (reservuoir) .

xtrm300zx

Geplaatst door xtrm300zx (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan 300zx? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wivo12282 (0), 18 jaar geleden

Verlies je ook olie? De bekrachtiger werkt blijbaar goed, ws. is het toch de hrc..... is deze nieuw? Indien 1 van de 2 'drukgroepen' geen druk krijgt dan remt slechts 1 remsysteem, voor of achter. Dit merk je bij rijden. Ook na 'pompen'.
Luchtbellen duidt op lekkage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 300zx of stel zelf een nieuwe vraag.