Nissan Terrano Iii 2000: remprobleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2700

Bij dit voertuig liep om te beginnen de rem vooraan rechts iets aan,de ene dag wel,de andere niet,nu is het zo dat je het rempedaal iets verder kunt indrukken als normaal,bij 2x pompen is de druk normaal .Het voertuig heeft wel na een licht ongeval 4 maanden stilgestaan ,wat kan er fout zijn?

Roger10

Geplaatst door Roger10 , lid sinds 15 jaar geleden

3 Reacties

Nissanwielmonteur PRO, 13 jaar geleden

Vastzittende remblokken, remzuiger of geleidepennen van de remklauw. Remslang verstopt. Er kunnen veel oorzaken wezen.

Ton

Roger10, 12 jaar geleden

Ik heb van dit voertuig de remvloeistof vervangen(was zeer vuil) en er was niets meer aan de hand maar na 6dagen rijden doet zich het probleem weer voor en het rempedaal kan nu nog verder ingedrukt worden,ik dacht aan de hoofdremcilinder te vervangen,wat denken jullie?

Roger10, 12 jaar geleden

Ik heb van dit voertuig de hoofdremcilinder vervangen,op zich een normale klus,maar met het verkrijgen van de hoofdremcilinder was er wel een probleem,geinformeerd bij de dealer op chassisnr.kostprijs 480euro wat mij zeer veel leek,volgens de dealer was deze nr van pomp niet over te zetten.bij de betere onderdelenzaak niet verkrijgbaar,en dan heb ik kontakt genomen met een firma in LUIK,wel frans sprekend en gespecialiseerd in alle soorten remmen en ik had de desbetreffende pomp op 1dag en aan de helft van de prijs!!!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Terrano of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.