Nissan X-Trail: remschijven

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Beste mensen,

Een paar dagen geleden heb ik gezien dat 3 van de 4 remschijven een voor mijn oog vreemd beeld vertonen. Het volgende is het geval: niet het hele remoppervlak wordt gebruikt, namelijk naar de as toe, dua van buiten naar binnen is alle s ok, maar 1 cm van de as, van binnen naar buiten zeg maar is/ wordt niet gebruikt, alsof remblokken te smal zijn? Kan toch niet? Auto heeft amper 22000 km gereden. Enig idee of het ok is?

Voor de zekerheid bij andere auto's gekeken, geen sprake van zo'n toestand. Wel zoiets gezien bij een Nissan Primera, maar of dat ook normaal is, geen idee. Iemand enig idee?

Arus

Geplaatst door Arus (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

als het de orginele remblokken zijn dan kan dat wel kloppen maar vergelijk het eens met exact zo n auto of die het ook heeft of vraag het bij nissan dealer.
remt hij wel goed?
en is het wel het gehele remblok oppervlak dat gebruikt wordt.
groetjes jan.

Arus (0), 17 jaar geleden

Ik denk dat het de originele remblokken zijn, voor mijn gevoel moet de auto beter kunnen remmen, maar ja, misschien hoort het wel bij een nissan x-trail. Ik probeer gewoon met een andere x-trail te vergelijken.

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

alexander dat lijkt me het beste want volgens mij zal het gewoon goed zijn.
groetjes jan.

Arus (0), 17 jaar geleden

Jan, je hebt gelijk. Bij andere x-trail was de toestand van de schijven nog "erger". Ik moet zeggen, ik vind het toch niet kunnen... Ik ben benieuwd wat dealer daarover zegt, gaa volende week bij hem langs

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

alexander het is natuurlijk zeker goed om teoverleggen met de dealer maar nu je weet dat het bij die andere nog erger is dan hoef je je beslist geen zorgen temaken want dan zal het zo hooren.
ik ben ook benieuw wat de dealer er van zegt.
groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.