Nissan Micra 1999: specialist in deze regio gezocht CVT

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CG13, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 55

Ik ben op zoek naar iemand die veel verstand heeft van specifiek dit type auto. Ik heb met mijn vorige K11 bij reguliere garages niet altijd succes gehad zeg maar...
Een paar weken terug een slippend geluid bij het wegrijden. Vervolgens krijg ik de pook amper nog geschakeld en nu hoor ik een aanlopend geluid bij het vaart minderen. Ik ben bang dat het de bak is maar het zou ook een minder probleem kunnen zijn bijv de poederkoppeling of alleen de olie misschien? Is er iemand in de regio Breda die er naar wil kijken en me ermee wil helpen?

Marieke nissan

Geplaatst door Marieke nissan (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (295) PRO, 3 jaar geleden

Er is in de regio Breda toch wel een Nissan dealer..?
Bijvoorbeeld:
NISSAN LEENDERT VAN DEN BORN BREDA

Hans4040 (295) PRO, 3 jaar geleden

En...gevonden?

Marieke nissan (0), 3 jaar geleden

Ik weet dat Leendert Vd Born hier zit.. ik kan alleen niet meer rijden met de auto en ben zelf ernstig ziek. Dus ik zoek echt iemand die dit graag doet en het probleem kan vinden zonder dat ik van een dealer meteen een rekening met drie nullen erop krijg 😊

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.