Nissan Micra 1996: Start pas na 1 minuut de startmotor rond gooien

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CG10, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 40

Hallo,

Nu voor de tweede keer op een half jaar moet ik heel lang de startmotor laten lopen voordat die aanslaat. Na de eerste keer heb ik de verdeelkap, rotor en de bougiekabels vervangen. De bougies zitten er pas 30K km in (zouden 90K mee moeten kunnen). De brandstofpomp hoor ik ook zoemen als ik hem op contact zet. Wat zou het probleem nog kunnen zijn, de LMM zie ik bijvoorbeeld geregeld langs komen. Omdat dit probleem zich zo zelden voordoet is het lastig te vinden ben ik bang.

Stan96

Geplaatst door Stan96 , lid sinds 4 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Prachtig 90000 voor bougie interval . Zou ze eens controleren .

    Ik zal ze binnenkort eens checken, maar dit gebeurde helaas ook al toen ze er pas 10K in zaten. - Stan96, 4 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Oké lijkt me toch raadzaam om zo niet door te rijden .

check

Beste antwoord, geplaatst door Stan96, 4 maanden geleden

Na wat verder gegoogle kwam ik deze post tegen: https://passionford.com/forum/general-ca...

De twee keer dat die niet startte afgelopen half jaar was beide keren nadat die slechts van de oprit afgereden was en langs de weg was gezet. Ik neem voor nu aan dat dat de oorzaak was!

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.