Nissan Micra 1996: Start pas na 1 minuut de startmotor rond gooien

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CG10, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 40

Hallo,

Nu voor de tweede keer op een half jaar moet ik heel lang de startmotor laten lopen voordat die aanslaat. Na de eerste keer heb ik de verdeelkap, rotor en de bougiekabels vervangen. De bougies zitten er pas 30K km in (zouden 90K mee moeten kunnen). De brandstofpomp hoor ik ook zoemen als ik hem op contact zet. Wat zou het probleem nog kunnen zijn, de LMM zie ik bijvoorbeeld geregeld langs komen. Omdat dit probleem zich zo zelden voordoet is het lastig te vinden ben ik bang.

Stan96

Geplaatst door Stan96 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Prachtig 90000 voor bougie interval . Zou ze eens controleren .

    Ik zal ze binnenkort eens checken, maar dit gebeurde helaas ook al toen ze er pas 10K in zaten. - Stan96 (0), 2 jaar geleden

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Oké lijkt me toch raadzaam om zo niet door te rijden .

check

Beste antwoord, geplaatst door Stan96 (0), 2 jaar geleden

Na wat verder gegoogle kwam ik deze post tegen: https://passionford.com/forum/general-ca...

De twee keer dat die niet startte afgelopen half jaar was beide keren nadat die slechts van de oprit afgereden was en langs de weg was gezet. Ik neem voor nu aan dat dat de oorzaak was!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.