Nissan Micra: Start wel rijd niet (ncvt)

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1300

Hallo ,

Ik leen nu twee weken de nissan micra ncvt van mijn oma moet zeggen super fijn autotje, alleen nu heb ik het probleem dat hij wel start maar daarna niet wil rijden verlichting doet het ook maar de wijzertjes op mn dashboard niet ook het knipperlicht wul nie maar de alarmlichten weer wel iemand een idee waar het in kan zitten? Hoor het graag bij voorbaat dank.

Moesnje

Geplaatst door Moesnje (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 8 jaar geleden

Hoe bedoel je 'rijdt niet' ? Komt ie niet in z'n versnelling of komt ie niet vooruit? De motor loopt dus wel?

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Moesnje (0), 8 jaar geleden

Jaa moter loopt accu laad ook bij maar ik kan hem niet van zijn plek krijgen niet vooruit of achteruit komt niet in zn versnelling denk ik dan, maar zoals ik zeg de controle lampjes branden ook niet met het starten.

Mvg Bart

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 8 jaar geleden

Ja dan zal je hem toch even moeten uitlezen. Kan je de pook wel van P in drive zetten enzo ?

Nissanwielmonteur (0) PRO, 8 jaar geleden

Heb je de zekeringen al eens nagekeken???

TonKle (0), 4 maanden geleden

Ik ben benieuwd , wat het probleem was, gezien ik het zelfde heb met mijn Micra, wil ook niet vooruit. koolborstels vervangen, keerring vervangen zodat de as weer vetvrij blijft. meet weerstand op de borstels. olie vervangen. heb het idee dat de olie niet rond wordt gepompt. gezien het peil het zelfde blijft ook met draaiende motor. voor de rest geen foutmeldingen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.