Nissan Almera Tino: Starten bij koud weer niet of traag. Batterij reeds vervangen.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Beste mensen,
kan iemand mij zeggen wat het probleem zou kunnen zijn bij deze Nissan Tino van 2005 op benzine. Na enkele dagen stil te hebben gestaan bij koud weer start de motor zeer traag zodat hij niet aanslaat. In de garage hebben ze de batterij vervangen maar het probleem was niet weg. Let op het is enkel bij koud weer en na enkele dagen stilstaan van de auto.

Gilby

Geplaatst door Gilby (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 13 jaar geleden

Massa van startmotor, accu controleren. Zal wel een massakabel weggerot zijn.

Gilby (0), 13 jaar geleden

Bij de laatste onderhoudsbeurt is er gevraagd dit probleem op te lossen en de batterij uit te meten (nieuwe batterij is ingezet). Zou de massa van de wagen dan toch niet goed gecontroleerd zijn in de garage tijdens de volledige check up met smeren en olie verversen. Ja je weet maar nooit dat een of andere kabel niet meer goed is en geen volledige doorlaat biedt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.