Nissan Sunny: Stationaire loop Nissan Sunny

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Beste Auto fanaten

Het volgende probleem doet zich voor; Bij koude start niks aan de hand, motor loopt mooi versneld en reageert goed op gas geven e.d. Maar als hij op temp is dan begint hij in te houden en te schokken. De solenoide is al vernieuwd, de vacuumslangetjes zijn vervangen, en ik heb met behulp van remmenreiniger gecontroleerd of er nog erghens een lek (vacuum) zou zijn dit is niet het geval. Ik weet niet of deze motoren een of andere basis afstelling moeten hebben of zo. Mocht dit zo zijn of weet iemand een oplossing hoor ik het graag.

Groetjes John.

KARMANN J

Geplaatst door KARMANN J (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja 5% co gemeten voor de katalysator en met losgenomen luchtinductieslang. 10 tot 12 graden voorontsteking. De co-schroef zit afgestopt met een aluminium busje. Deze sla je er met een lange priem zo uit

KARMANN J (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoi Ton,

Alvast bedankt voor je reactie, ik ga het volgende week proberen. Ik laat wel even horen of het gelukt is.

GR John.

Every day SunnyDay (0), 14 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem hier, maar dan met een 1600. Graag zie ik de oplossing tegemoet. Dan ben ik ook verder geholpen denk ik.

KARMANN J (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoi Ton,

Ja hoor het is gelukt, hij loopt weer als een zonnetje dus het is toch de solenoide geweest en de afstelling.
Bedankt en tot het volgende probleem.

Gr John

KARMANN J (0) PRO, 14 jaar geleden

Hr Fokker,

Probeer maar een nieuwe solenoide (sproeier elek. binnen in carburateur) en zet hem dan opnieuw op de basis afstelling zoals Ton hier aan geeft. Sproeier kost incl pakkingset ong 80 Euro.

Gr John.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Mooi dat het opgelost is. Ben vergeten te vermelden dat je het stekkertje van de lambdasensor los moet halen bij het afstellen.
En je volgende probleem zien we "graag" tegemoed.


Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.