Nissan Micra 2006: Storing motor

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hey,

Ik kreeg zaterdag de melding: storing met uw motor, neem contact op met uw nissan dealer. Het oranje icoon van de motor lichtte op (pinkte niet). De auto wilde geen gas meer geven. Na aan-en uitzetten reed hij weer normaal. Ik bracht hem naar de garage. Daar vulden ze het oliepijl en de koelvloeistof bij. Ze lazen de auto uit via de computer en daarop stond: probleem sensor gaspedaal. De garagist heeft het gaspedaal losgemaakt en terug ineengezet. Ik heb er ondertussen meer dan 150km mee gereden. Nu kreeg ik daarnet opnieuw dezelfde melding en wilde de auto opnieuw geen gas meer geven. Na aan-en uitzetten reed hij weer normaal, maar het icoontje van de motor bleef oranje staan. Wat kan dit zijn?

verojacques621@hotmail.com

Geplaatst door verojacques621@hotmail.com (50) , lid sinds 9 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1740) PRO, 9 maanden geleden

Weer uitlezen en kijken wat er uit komt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.