Nissan Primera: stotteren met gas geven

Bouwjaar: 1992

halfweg met gas geven stottert de motor even een keer

nissan

Geplaatst door nissan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat voor een motor ligt er in het vooronder?? Een 1.6 ??
Gebeurd het ook als je 40-45 km/h rijdt?? Ja? => dan is je mengselregelplunjer defect! Ter controle ; LAAT je co op toeren (2500/3000 toeren) testen, schiet dat boven de 5.5% ; is het bovenstaande helaas waar.

suc6 JEROEN

nissan (0), 19 jaar geleden

ja hetis een 1600. nee als ik aan het op schakelen ben en 80 rijd en het gas pedaal goed intrap dan stotterd hij even en dan gaat hij weer,

JEROEN5326 (0) PRO, 19 jaar geleden

Deze motoren hebben / houden altijd een 'accelleratiegat',als je 'em perfect afsteld is het minimaal,maar blijft wel aanwezig.
=>effe vraagje ; Heb 'em al laten testen ? Dan weet je waar je aan toe bent.
Wat VAAK ook helpt is je co-gehalte voor de katalysator (laten) meten....moet 1.0% zijn ,met een marge van 0.5%. het afstellen gebeurd dmv stelschroef in de voet van de carburateur, achterzijde(al-dan-niet nog afgeplugt met een aluminiumplug)en de stekker van de lambdasonde LOS.

suc6 Jeroen

nissan (0), 19 jaar geleden

heeft het mischien te maken , dat het een 2 traps carbarateur is i.p.v. een injectie ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.