Nissan Patrol 2000: Stotteren, niet starten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ZD3.0ti, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 116

Onderweg naar huis van vakantie in Engeland, op de snelweg, begon de wagen te schokken. Na de motor stil te leggen, en hem te laten afkoelen, startte hij niet. Na even het contact af te leggen en opnieuw te proberen startte hij dan wel.
Aangezien we touring al hadden gebeld wachtten wij af. Toen de mechanieker er was startte de motor niet meer en bleek er ook geen diesel meer uit de injectiepomp te komen.

Hoewel de wagen momenteel nog niet in het land terug is vroeg ik mij toch af wat het probleem kan zijn. Zijn de injectiepompen bij deze wagens een zwak punt of kan ik beter in de richting van de anti-diefstal zoeken (qua waarschijnlijkheid) ?

The_Nicky

Geplaatst door The_Nicky (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.