Nissan Patrol 1993: Probleem in aandrijflijn

Bouwjaar: 1993

Bij bovenstaande auto het volgende probleem; als je gewoon vooruit rijdt met de 4X4 uitgeschakeld, dan begint er na enige tijd iets te ratelen voor. Stop je met de auto, dan hoor je een
klokkend geluid, begin je daarna weer vooruit te rijden, dan begint deze weer te ratelen. Wie kent dit verschijnsel en weet hoe hier mee om te gaan. Bedankt voor het meedenken. Vr. gr. Maikel.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 PRO , lid sinds 19 jaar geleden

5 Reacties

PeterG8900, 17 jaar geleden

Controleer de werking van de automatische vrijloopnaven. Het kan zijn dat deze niet goed vrijkomen. Rij regelmatig een poosje met gelockte naven om e.e.a. in beweging te houden en te smeren.

mark7253 PRO, 17 jaar geleden

Idd Vrijloopnaven Contr, Kant Waar Je Bonk Hoort Als Je Bijna Stil Staat Is Ok Andere Kannt Zit Het Probleem

16, 17 jaar geleden

normaal is het dan zoo dat het niet de kant is die ratelend lawaai maakt die stuk is maar wel de andere kant

r9217 PRO, 17 jaar geleden

let op bakolie van transfer deze is te dik waardoor de 4wd iets meedraait en de naven inschakelen
oplossing is er dextron2 atf in te doen

Theo Veenman, 16 jaar geleden

Er is een fabrieksschrijven over dit probleem het komt van de koppeling cq versnellingbak,je zou het kunnen vragen bij een nissan dealer mochten ze het niet geven ik heb dit schrijven wel,als je mij een fax.nummer mail wil ik dit wel faxen mijn e-mail theoveenman@hotmail.com.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!