Nissan Primera: Stuurpomp

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i benzine

Hallo,

Ik heb een Nissan Primera 1.8 benzine P12 model uit 2002 met 60.000km op de teller, de auto bevalt goed, gekocht met 50.000km.
Naar een paar weken begon de stuurpomp lawaai te maken, een gebruikte pomp er op laten zetten en het was zo'n 5 weken weg. nu maakt de pomp weer heel veel kabaal en ben bang dat hij weer kapot gaat, heb weer een gebruikte pomp gekocht en wil deze er weer op laten zetten.
Nu vertelt mij iemand dat ik het stuurhuis ook moet laten vervangen????
De monteur waar ik altijd ga heeft hier nog nooit van gehoord, wie kan mij hiermee helpen waarom de pomp steeds stuk gaat?
Nu moet ik ook erbij vermelden dat ik rechts voor(bij rijders kant) en beetje rammelen hoor, als of er een stabilisator stangetje speling heeft, hier is naar gekeken maar dit schijnt in orde te zijn.

Alvast bedankt voor de reacties.

cornel

Geplaatst door cornel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Als die pomp herrie maakt dan zit er waarschijnlijk te weinig olie in het systeem. Als er geen uitwendige lekkage zichtbaar is haal dan eens een montage band van de harmonica hoes van het stuurhuis los en kijk of daar olie in zit.

cornel (0), 13 jaar geleden

Hoi hoi,

Jouw advies opgevolgd.....maar alles is ok......bij de Nissan garage weten ze ook niet wat het is.
Weet hier niet verder mee.....
Toch bedankt voor je tips.

Groetjes Cornel

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Toch wel de juiste olie gebruikt???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.