Nissan Note : stuurwielbediening niet meer te programeren

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

na een reset van de functies van de stuurwielknoppen voor mijn Nissan Note navigatie systeem (D2001/MAIN8901) zijn de knoppen niet meer te programeren. Ik volg exact de stappen die in de D2001 worden opgesomd, maar kan de functies vervolgens steeds niet opslaan en krijg telkens de melding: Failure, get info from the steeringwheel again. Terwijl ik kan zien op het systeem dat de knoppen wel degelijk worden gezien door het systeem als ik erop druk. Het heeft tot de reset gewerkt, er is niets verandert aan de bekabeling, maar is nu niet meer in te stellen. De reset was nodig omdat de radio stations door een verkeerde instelling allemaal werden overgeslagen.

stroberto

Geplaatst door stroberto (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Note? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Wat is dat voor toestel???

stroberto (0), 9 jaar geleden

Hallo, ik dacht eerst dat het een Zendai V 83 was. Bij Navman word ie nog verkocht, maar kunnen ze er niet veel over vertellen. Maar volgens Zendai zelf is het een apparaat wat er alleen op lijkt. Ik kom niet verder dan een D2001/Main 8901. Als je dit model zoekt op internet kom je op Youtube het model tegen in een filmpje, waarin men het model uit de doos haalt.....en dat is dan ook meteen het enige wat ervan te vinden is. Nogmaals: het hééft gewerkt. Er is niets aan aansluitingen verandert, het model is alleen gereset om genoemde reden.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Stuur me even je mailadres. Ik weet iemand die zulk spul wel eens importeert. Misschien kan die je helpen.

Qasqaaj (0), 9 jaar geleden

[quote=Nissanwielmonteur]Stuur me even je mailadres. Ik weet iemand die zulk spul wel eens importeert. Misschien kan die je helpen.[/quote]
die iemand ben ik... maar geen zendai units ofzo hoor.
rear cam stekker is gemaakt , verstuurd en hoop dat het past en werkt deze week.
succes met de Note.
over de stuurwielbediening houden we nog contact mr M.

mvg Arno

stroberto (0), 9 jaar geleden

Het lijkt opgelost: accu losgemaakt......ff wachten, en het stuurwiel bediening zou weer moeten werken. Iedereen enorm bedankt voor de geboden hulp!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Note of stel zelf een nieuwe vraag.