Nissan Primera: Tikkend geluid rechtsvoor bij maken bocht links

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hoi,

Bij het maken van een bocht naar links hoor ik sinds kort een tikkend geluid van de rechter voorwiel afkomen. Gek genoeg houdt deze op als de auto eventjes gereden heeft. Wel hoor ik dan een enkele tikje bij elke onregelmatigheid op het wegdek. Of bij het rijden over een drempel. De ashoes is nog intact. Vorig maand nog gecheckt.

Wie weet wat het kan zijn?

Groetjes,

Zeeshan.

Zeeshan

Geplaatst door Zeeshan (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Shadowranger (0), 11 jaar geleden

Kan zijn dat het de rubbers zijn van de voorwielophanging. Die zijn droog of versleten waardoor er teveel speling op komt en dat resulteert in "gerammel" op korte oneffenheden. Ik heb hetzelfde gehad met mijn Primera en enige afdoende remedie is vervangen van de rubbers. Je kan om te controleren of het idd de rubbers zijn deze tijdelijk invetten.

Zeeshan (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor de suggestie! Ik zal het binnenkort proberen dit terugmelden hier.
Groeten,

Zeeshan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.