Nissan Navara : tussenbak

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Heb hier een navara staan die niet schakeld op zn tussenbak. Soms blijft het awd lampje constant branden, en soms knippert hij in zn schakeldisplay. Met uitlezen krijg ik geen communicatie. Iemand een idee??

vakgarage tromp

Geplaatst door vakgarage tromp (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Navara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

En als je hem bij de dealer uit laat lezen??

vakgarage tromp (0) PRO, 12 jaar geleden

Auto is bij de dealer uitgelezen,p1818 shift actuator switch blijft terug komen. Wanner ik de schakelmotor direct spanning geef dan schakeld hij wel. Iemand ideeen??

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

Even de schakelaars die aan de onderkant in de bak gedraait zitten (2 vlak bij elkaar) eruit halen en kijken of deze nog wel gangbaar zijn. Heb vernomen dat deze wel eens vast gaan zitten.

vakgarage tromp (0) PRO, 12 jaar geleden

heb de schakelaars gecontroleerd,deze zijn gangbaar. Ben nu wel verder,op het display wil de bak wel schakelen maar gebeurt niets op de schakel motor.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

Zal me er eens in verdiepen.

vakgarage tromp (0) PRO, 12 jaar geleden

probleem is opgelost,bij vorig autobedrijf is abs storingslamp in instrumentenpaneel met remlamp door verbonden dus was geen storing zichtbaar. Snelheid ra wiel bleef constant op 127km/u staan dus bak schakelde niet door dit signaal. Draad ra abs sensor was onderbroken. Bedankt voor het meedenken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.