Nissan Navara : Vierwielaandrijving niet uit te schakelen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2488 cc

Bij mijn auto is de vierwielaandrijving (4h) normaal in te schakelen. Normaal uitschakelen lukt echter niet. Het dashboardlampje gaat wel knipperen, maar de aandrijving blijft voelbaar op 4wd staan. Als ik stil ga staan en de vierwielaandrijving uitschakel en vervolgens een stukje (ca. 2meter) achteruitrijd hoor ik de aandrijflijn loskomen en dooft ook de dashboardsignalering. Eerder was alles normaal en kon ik rijdend in en uitschakelen.

Hans Navara

Geplaatst door Hans Navara (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Navara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans Navara (0), 12 jaar geleden

Probleem inmiddels voorgelegd aan Nissan Nederland. Probleem is ontstaan na het monteren van de wielen met de winterbanden. Achter Continental 235/70/16 waar ca 5 mm profiel op zat. Voor nagelnieuwe Vredestein in dezelfde maat. Nissan opperde dat er wel eens een verschil in afllopmaat tussen de twee banden kan zitten. Voorstel was om ze rondom op te meten. Mijn voorstel om dan maar tijdelijk mijn zomerset te monteren omdat die zeker gelijk zijn. Probleem meteen over. Vredestein heeft in dezelfde maat 3 cm!!! afloop. Dus nu maar nog maar twee nieuwe Vredesteins.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.