Nissan Primera: tussendemper

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hoi,

Afgelopen vrijdag brak de tussendemper van mijn Primera af bij de flens naar het eindstuk. Heb nieuwe besteld via internet, wordt morgen bezorgd.

Heb net de bevestigingen ingespoten met kruipolie.

Nu vraag ik me af of ik niet te enthousiast ben geweest om dit zelf te willen doen, ik heb namelijk geen brug en moet de vervanging doen met een krik, stutten en onder de auto kruipen?!

Tevens vraag ik me af welke bouten aan de voorzijde zitten van tussendemper? Is het alleen een tapeinde? Een ringsleutel past er niet echt op?

pjotr1

Geplaatst door pjotr1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Goed gereedschap is het halve werk en meestal komt er bij dit soort klusjes nog wel een lasbrander aan te pas om de boel heet te kunnen stoken aangezien het door de loop der jaren allemaal vast geroest zit en de boutkoppen ook door roest geen normale sleutelmaat meer hebben.

pjotr1 (0), 10 jaar geleden

Maar het zijn wel gewone bouten?

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Ja.

pjotr1 (0), 10 jaar geleden

ok, t'is gelukt. Wel even wat werk met doorslijpen etc, maar ja.

Bedankt voor de hulp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.