Nissan Almera: Uitlijnen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,
Nadat nieuwe banden waren gemonteerd is ook de auto uitgelijnd. De bandenmonteur kon de auto niet volledig uitlijnen omdat volgens hem, de geconstateerde afwijking bij de achteras niet bij te stellen was. Afwijking is gering. Voren en links achter is de afstelling goed. Rechts achter is een afwijking. Nede hierdoor blijft de auto naar rechts trekken. Is deze info juist? Bij mijn vorige Sunny kon e.e.a. wel afgesteld worden.
Gaarne info
Hplec

Hplec

Geplaatst door Hplec (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mark7253 (0) PRO, 16 jaar geleden

klopt achter kan je niet stellen

Hplec (0), 16 jaar geleden

Mark Bedankt vorr je snelle reactie. Maar hoe los ik het probleem nou op??

mark7253 (0) PRO, 16 jaar geleden

was maar kleine afwijking las ik wielen voor-achter iedere beurt wisselen dan slijten ze toch normaal af. voor het naar r trekken wissel de wielen een keer van l-r en anders een band op de velg draaien wil ook wel helpen

Hplec (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je reactie.
Hplec

Hplec (0), 15 jaar geleden

Hallo, De hierboven genoemde klacht blijft aanwezig. Bandenslijtage is aanzienlijk. Is er ook nog een andere oplossing. Afwijking is +/- 3 mm volgens bandenboer. Hoe lost de garage dit probleem proffessioneel op?
Groeten,
Hplec

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.