Nissan Almera: vervangen versnellingspook knop

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

heeft iemand enig idee of het mogelijk is om de knop van de versnellingspook te vervangen? Ik wil hier eigenlijk een andere op zetten dan de originele.

ook wil ik de handremgreep vervangen.

ik hoop dat het kan, anders kan ik de nieuwe knop en greep terug brengen...

alvast bedankt,
Marcus

mareline

Geplaatst door mareline (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 14 jaar geleden

Knop kan je er gewoon afdraaien , zit wel erg vast

mareline (0), 14 jaar geleden

Hi,

kan je me ook vertellen waarmee ik de knop eraf kan draaien? mijn griptang is niet groot genoeg en een baco laat te veel sporen achter en ik wil toch de originele knop bewaren voor het geval dat. of is een nieuwe (originele) knop niet zo duur? dan 'mol' ik hem gewoon...

bedankt,
marcus

erik007 (0), 14 jaar geleden

een doek om de knop heen wikkelen en dan een waterpomp tang er op?

mareline (0), 14 jaar geleden

nou, nieuwe pook zit er op. mijn eigen almera gaf problemen om los te komen (met doek glibberde hij alleen maar weg). dus heb hem maar weggesneden. de nieuwe pook zit er op en ziet er goed uit. bij mijn vriendin d'r almera ging het flink wat makkelijker (die knop zat losser)

bedankt allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.