Nissan Almera Tino: Nissan Almera Tino vreemd geluid bij dichtgooien rechtervoorport

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Bij mijn Nissan Almera Tino van 2002 heb ik het volgende probleem: als het rechter voorportier wordt dichtgegooid klinkt dat als bij een of andere goedkope bus (een hol blikkerig geluid), bij de andere portieren is het geluid normaal (veel meer gedempt).
Wie weet de oorzaak hiervan en de oplossing hiervoor.
Bij voorbaat dank.

Leontina

Geplaatst door Leontina (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Deurbekleding verwijderen en controleren of alle boutjes nog wel aanwezig zijn of goed vastzitten. Ik denk dat de raamstijl los zit

Leontina (0), 14 jaar geleden

Ik heb de 3 schroeven verwijderd maar er zit nog geen beweging in de bekleding.
Wat moet er nog meer los of: waar begin ik??

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

Dan pak je de bekleding beet en trek je deze "met gepast geweld" los. Let wel op de stekkeraansluiting van de ruitbediening. Dat draadje is erg kort. Met je hand kan je dan het paneeltje vanaf de achterkant van het deurpaneel eruit drukken. Even voelen waar de montagelip en de klemveer zit. Aan de kant van de veer moet tie het eerst los.

Leontina (0), 14 jaar geleden

Ik heb de bekleding verwijderd, echter geen losse schroeven.
Nu zitten er in de deur een paar strips (waarschijnlijk voor versteviging) waarvan de smalste resoneerd als de deur wordt dichtgegooid.
Ik heb tussen de strip en de buitenkant van de deur een paar lagen stevig dubbelzijdig plakband geplakt en de deur van de goedkope oude bus klinkt weer als die van een Tino.
HARTELIJK BEDANKT, dit gaat zo veel makkelijker als het zelf uitvinden.

Met vriendelijke groet, Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.