Nissan Primera: waarschuwingslampje luchtverontreiniging blijft niet aan tijdens

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

Beste,
Zou u mij graag kunnen helpen met adviezen? Het waarschuwingslampje van luchtverontreiniging blijft niet aan tijdens het starten. Mjjn auto valt uit midden op de weg, het stottert, schokt en heeft geen kracht om op te trekken. Wat moet ik doen? De monteur kan het problem niet vinden. Ik zit met de handen in haar. Is mijn enige vervoer. Help a.u.b.???

sangeeta

Geplaatst door sangeeta (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 7 jaar geleden

Waarom moet het lampje blijven branden ? dit gaat als er geen problemen zijn uit.
Auto valt uit , oke , als je hem daarna opnieuw start , loopt hij dan wel weer goed of nog steeds moeizaam ?
Wat heeft de "monteur" al vervangen gecontroleerd ? of was het de buurman die even gekeken heeft en ook zegt verstand van auto s te hebben ?

sangeeta (0), 7 jaar geleden

Inderdaad gaat het lampje uit na het starten. Maar tijdens het igniteren zou het wel aan moeten blijven, wat ik uit mijn ervaring weet. Ja, auto rijdt moeizaam ook na het herstarten. Het heeft wel accuproblemen gehad die reeds al verholpen zijn. Ik twijfel wel aan de vakkundigheid van de monteurs in mijn woonomgeving. Vandaar dat ik een alternatieve deskundige oplossing probeer te vinden.

kaleido 1 (965) PRO, 7 jaar geleden

Wat is er al gecontroleerd , via internet iets oplossen is lastig , zelf ben je niet handig ?
Bougies , kabels , ontsteking , verstopt brandstoffilter enz. kunnen een oorzaak zijn.

sangeeta (0), 7 jaar geleden

Accu is al vervangen. Ja het kan wel lasting zijn, maar tenminste krijg ik meer kennis erover, dan aan nonprofessionele vaklieden te vragen die geen juiste antwoord op mijn antwoord geven. Natuurlijk ben ik een vrouwspersoon, maar dat wil niet zeggen dat ik niet handig ben. Alvast bedankt voor uw hulp, ik zal er werk van maken. Hartelijk bedankt.

De groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.