Nissan Qashqai 2009: Werkt accu nog goed ?

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hallo,

Ik heb ruim een jaar de auto. De accu zat er uiteraard in toen ik die auto kocht. Ik kan niet zien hoe oud de accu is. Zit ook geen lampje ofzo op waardoor ik kan zien of die nog goed is. Mijn vraag is: brandt er een lampje op het dashboard als de accu aan vervanging toe is? Gisteren wilde ik naar werk. De auto startte niet. Knap vervelend dus! Kan waarschijnlijk met het koude weer te maken hebben. Kan uiteraard de accu laten testen bij een garage maar vroeg me af of er ergens een signaal wordt gegeven als de accu zijn beste tijd heeft gehad.

Groetjes,

WJAA

Geplaatst door WJAA (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (400) PRO, 1 jaar geleden

Nee, laten testen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.