Nissan Qashqai 2009: Fuseekogel + draagarm

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hoi, ik moet voor mijn auto de fuseekogel aan beide kanten laten vervangen en de draagarm aan een kant. Ik laat dat bij een garage doen. De meneer vraagt 230 euro inclusief arbeid/montage. Wij hebben het niet gehad over uitlijnen/balanceren. Moet dat? Is dit een normale prijs?

WJAA

Geplaatst door WJAA (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JGC (20), 1 jaar geleden

Online vind je die onderdelen voor zo'n 80 euro. Ga er maar van uit dat zoiets bij de garage dan 120 kost. Zal een uur tot anderhalf werk per kant in zitten, lijkt me geen onredelijk bedrag.

Uitlijning zal waarschijnlijk niet heel veel anders zijn als met de oude draagarm en kogels, maar is geen overbodige luxe. Zou het wel even laten nakijken.

kaleido 1 (965) PRO, 1 jaar geleden

Zelf doen is goedkoper , dit is geen verkeerde prijs , uitlijnen kost geld en is nodig , auto rijden kost nu eenmaal geld .

harry4203 (315) PRO, 1 jaar geleden

Ik zou maar heel snel ja zeggen tegen die meneer voor ie zich bedenkt. en ja, beter wel uitlijnen na zoiets.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.