Nissan Qashqai 2009: Fuseekogel + draagarm

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hoi, ik moet voor mijn auto de fuseekogel aan beide kanten laten vervangen en de draagarm aan een kant. Ik laat dat bij een garage doen. De meneer vraagt 230 euro inclusief arbeid/montage. Wij hebben het niet gehad over uitlijnen/balanceren. Moet dat? Is dit een normale prijs?

WJAA

Geplaatst door WJAA , lid sinds 11 maanden geleden

3 Reacties

JGC, 1 maand geleden

Online vind je die onderdelen voor zo'n 80 euro. Ga er maar van uit dat zoiets bij de garage dan 120 kost. Zal een uur tot anderhalf werk per kant in zitten, lijkt me geen onredelijk bedrag.

Uitlijning zal waarschijnlijk niet heel veel anders zijn als met de oude draagarm en kogels, maar is geen overbodige luxe. Zou het wel even laten nakijken.

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Zelf doen is goedkoper , dit is geen verkeerde prijs , uitlijnen kost geld en is nodig , auto rijden kost nu eenmaal geld .

harry4203 PRO, 1 maand geleden

Ik zou maar heel snel ja zeggen tegen die meneer voor ie zich bedenkt. en ja, beter wel uitlijnen na zoiets.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.