Nissan X-Trail: x trail stilvallen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

heb hier een nissan x trail benzine die stilvalt .zeker bij koude motor .ligt wel op lpg maar dit nog maar een 40000km consult geeft geen fout aan . eens hij overgeschakeld is op lpg rijdt hij trouwens perfect had gedacht aan de lmm maar die geeft 1.05v aan wat volgens mij correct is

garage poel

Geplaatst door garage poel PRO , lid sinds 13 jaar geleden

7 Reacties

Ramjod PRO, 11 jaar geleden

Benzinepomp of aansturing daarvan.?

maarten4874 PRO, 11 jaar geleden

inderdaad wat Ramjod zegt,even brandstrofdruk benzine controleren. Benzinesysteem zal niet goed functioneren,aangezien hij op gas goed rijdt.. Ben al vaker tegengekomen dat auto's die op gas rijden de brandstofpomp helemaal verstopt zit.

garage poel PRO, 11 jaar geleden

kleppen geregeld en opgelost . vindt ik vreemd na 40000 km maar het zal zo zijn gr valere

heemskerk4251, 10 jaar geleden

Voor hij 40000 km verder is zijn de kleppen verbrand. Nissan Xtrail en LPG gaat moeilijk samen. Heb een vriend met een Xtrail. Heeft al twee keer nieuwe kleppen en klepzittingen moeten laten monteren omdat ze verbrand waren. En dat, terwijl hij nog een middel (waarvan ik de naam kwijt ben) toevoegt, dat moet voorkomen dat de kleppen te snel slijten.

Nissanwielmonteur PRO, 10 jaar geleden

Helemaal mee eens Cees. Dat klepsmeermiddel kom je onder allerlei namen tegen.

Hans4040 PRO, 10 jaar geleden

Sensilube..?

heemskerk4251, 10 jaar geleden

Volgens mij wordt dat ergens anders voor gebruikt.............!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!