Nissan Primera: Zekering 10A van "engine control 1" brand door

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 F9Q

Hallo,

Het probleem begon toen de motor op een bepaald temperatuur kwam dat de zekering door brande van de ventilator van de radiator. wanneer je een nieuwe plaatste dan draaide de ventilator perfect als je de airco aanlegde wanneer je een eindje reed sprong de zekering terug. ik liet mij vertellen dat waarschijnklijk de temperatuursensor doorgaf, dus een nieuwe geplaatst. resultaat nu brand de zekering direct door. heb dan alle connectors losgekoppeld. ventilator, weerstand aan de ventilator en temperatuur sensor. dan een nieuwe zekering geplaatst contact opgezet en zekering springt direct. er moet ergens een kabel door gewreven zijn denk ik maar weet niet waar te zoeken. weet er iemand raad of heeft er iemand een elektrisch schema van het circuit van de ventilator?

groeten dieter

DieterCoucke

Geplaatst door DieterCoucke (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

In de kop zeg je dat een 10 (tien) Ampere zekering door brandt. Dat is niet de zekering van de fans zelf. Die moet veel meer zijn.
Wat valt er allemaal uit als die zekering door brandt? De ecu en de motor?

DieterCoucke (0), 12 jaar geleden

De motor draait perfect zonder deze zekering.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.