Nissan Micra: zekering springd

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1500

zekering in moter kap van 10ampere waar tail op staat spring bij aanleggen van lichten
wat kan de oorzaak zijn????

francky123

Geplaatst door francky123 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Kan alles wezen waar verlichting in zit of spanning op komt als je het stadslicht aanzet. Bijv stekkerdoos van trekhaak, radioverlichting enz.
Deze klacht komt vaak voor na het inbouwen van een radio. Of de stekker is eraf geknipt en de draad bengelt ergens achter het toestel of de massa van de radio zit op de verlichtingsdraad aangeslote.

theosabeh59 (0) PRO, 13 jaar geleden

als de zekering springt zit er natuurlijk ergens sluiting om dit makkelijker op te sporen gebruik je een koplamp lamp en een draad 2 aderig ene kant maak je een aansluiting op de lamp en anderekant van de draad over de zekering als dan de lamp fel brand heb je sluiting als lamp zwak brand is de sluiting weg dus zekering die telkens springt eruit lamp aansluiten overde 2 pennen van zekering en dan degin je maar ergens vooraan stekkers loste maken netzolang tot de lamp zwakbrand en daar zit dan de sluiting p.s aansluitngopdelampeen draadjeaande buitenstekant van de lamp en de andere draadje aan de anderekant van de lamp een lamp heeft natuurlijk 3 aansluitingen waarvan je de 2 buitenste moet gebruiken snap je het een beetje groetjes theo tilburg tel 0619154554 gebruik een 12volt bollamp

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.