Opel Omega: 2.5TD Automaat kapot??

Bouwjaar: 1997

Goedemorgen,

Sinds een paar maanden heb ik wat probleempjes met mijn Omega welke steeds erger lijken te worden.

Wanneer ik weg rij en de auto nog koud is schakelt hij een beetje hakkerig, wanneer hij schakelt krijg je een zetje in je rug. Dit probleem vind ik nog niet zo erg. Maaarrrr....

Wanneer de auto op temparatuur is en ik trek, vanuit stilstand of slakkegangetje, snel op dan lijkt het wel of ik vierkante wielen heb. De auto begint echt te stuiteren, zo hard dat je wel van je gas af moet.

Ik ben inmiddels bij de garage geweest en de monteur welke er mee heeft gereden kon niet zeggen waar het aan lag. Hij geen Opel dealer dus hij gaat er vandaag mee naar de Dealer om hem uit te laten lezen. Hij heeft gisteren n.m. een ritje gemaakt en toen ging het storingslampje branden.

Wie o wie kan mij met deze informatie meer vertellen over dit mankement?

Alvast bedankt,

dupl-u-4354-5dd148ee19e35+soepkip

Geplaatst door dupl-u-4354-5dd148ee19e35+soepkip (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Storing uit laten lezen bij de dealer.

Is de automaat olie nog op peil.

Willem

dupl-u-4354-5dd148ee19e35+soepkip (0), 19 jaar geleden

Nou, ik heb een nieuwe automaat en die had het binnen de 200KM wel gezien. De hele aandrijving was nu weg. Gisteren heb ik hem weer opgehaald met een nieuwe bak en tot nu toe (60KM) doet ie het goed. Hopelijk blijft het zo. Duur geintje trouwens (¤2800)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.