Opel combo/corsa: aanjager doet het niet

Bouwjaar: 1999

Heb gisteren een opel combo diesl van 1999 gekocht. Heb nu een probleem dat de aanjager het niet doet. De zekering is het niet. Of het is de aanjager of de weerstand. Wie kan me zeggen hoe ik de aanjager moet verwijderen. Moet het dachboard eruit of alleen de middenconsole of kan ik hem aan de zijkant eruit halen. Hoe kan ik trouwens de weerstand vinden? Wie kan me helpen?

theodoorwarner

Geplaatst door theodoorwarner (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

als stand 4 het ook niet doet is het niet de weerstand. mogelijk de schakelaar of motor.

kachelmotor kun je berijken door de paddefan te verwijderen (zwarte plaat onder voorruit) en dan de interieurfilter bak te verwijderen.

theodoorwarner (0), 19 jaar geleden

helemaal niks doet het. Stand 1 tm 4 niet. Hoe haal ik de paddefan eraf dan?

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

als je hebt gekeken zie je de schroeven zitten.

AstraGTC (0), 19 jaar geleden

Je moet zien dat de sleutel van het contact niet te ver is doorgedraaid. Heb dat bij mijne corsa B ook gehad, en trouwens ook bij mijne huidige astra. Het is namelijk als je start, dan draai de sleutel door en start vervolgens, en dan komt de sleutel iets wat terug (na het starten), maar als dan de sleutel niet terug komt, kan het zijn dat er geen goed contact is. Dan moet je eens proberen de sleutel iets terug te draaien (kleine klik), zonder dat de motor afvalt. Het heeft ook een tijd geduurd vooraleer ik dit gevonden had. Soms werkte de aanjager wel, soms niet. Na lang zoeken had ik het gevonden. Het lag dus aan dat doordraaien van de sleutel.
Ik hoop dat je het een beetje begrijpt wat ik bedoel.

succes ermee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.